Det er praksis, der rykker

Så derfor har vi i relation til lærebogen: “Boldspilsundervisning i skolen” konstrueret en kæmpe stor plakat i vandafvisende og foldbar materiale, der er lige til at tage med på boldbanen – ude og inde.

Skoledugen indeholder fem centrale modeller vedrørende boldspil, der give gode muligheder for at koble teori og praksis i boldspilsundervisningen. Du finder modeller og illustrationer af spilhjulet, boldspilstrappen, boldspilsfamilier, kamp- og fairplaylinjen samt tilgange til boldspil.

Skoledugen kan bidrage til at samle elevernes opmærksomhed omkring aktiviteter i boldspilsundervisningen, lade eleverne gøre sig overvejelser over deres erfaringer, støtte dem i at skabe overblik samt danne grundlag for deres arbejde med udvikling af boldspilsaktiviteter.

Modellerne er beskrevet i bogen ”Boldspilsundervisning i skolen”, hvor man kan læse nærmere om dem og finde eksempler på, hvordan der kan arbejdes med dem i praksis.

Skoledugen måler 135 x 150 cm. Den er trykt i en god kvalitet, der gør det muligt at have den med både indenfor og udenfor, ligesom den kan tåle at blive foldet.

Leveringstiden på dugen vil være 4-5 dage. Bestil den hos Forlaget Turbine. Du er bare et lille klik fra bestillingen. Klik lige her